Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις προσθήκες για τον ΓΣΑ!

Το μεταγραφικό παζάρι έχει ξεκινήσει και ο ΓΣ Αλμυρού έχει μπει δυναμικά σ’ αυτό πραγματοποιώντας ήδη τέσσερις μεταγραφές.

Όπως αναφέρει το Magnesianews, ως σημαντικότατη χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του ΓΣ Αλμυρού την προσθήκη του Δημήτρη Ηλιόπουλου (φωτ) που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου που συμμετέχει στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, και έχει προλάβει να πετύχει πέντε τέρματα σε 12 αγώνες, όντας την 3η θέση του πίνακα των σκόρερ. Ωστόσο προσφάτως επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους που τον ανάγκαζαν να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαντορίνης, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο σύνολο του Αλμυρού.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση επιβεβαιώνει τις συμφωνίες με τους Ανέστη Ζαφειρίδη και Βάιο Βαγενά, προερχόμενοι από ΑΕ Καρίτσας και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα. Ο Ζαφειρίδης αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος ενώ ο Βαγενάς είναι επιθετικός.

Η ενίσχυση περιλαμβάνει και μεταγραφή τερματοφύλακα και αυτός δεν είναι άλλος από τον 31χρονο Άγγελο Σταυράκη που ανήκει προς το παρόν στην ομάδα του ΑΟ Σελλάνων αλλά σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στον ΓΣ Αλμυρού.

Από εκεί και πέρα επιβεβαιώνεται και η αποχώρηση του Αλέξανδρου Αναστασίου, ενώ γίνονται κινήσεις προκειμένου να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός. Όπως αναφέρεται από εκεί και πέρα οι μεταγραφές του ΓΣ Αλμυρού θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected