Football League

Ισόπαλο το πρώτο ματς του 2020 για τους Νέους Τρικάλων και Βέροιας

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Nέων της Foootball League, ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Βέροια.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο γήπεδο Πηγής λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Θεσσαλίας, είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και κυνήγησαν τη νίκη.

Μετά το 0-0 του πρώτου μέρους, η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη προηγήθηκε με εξαιρετικό τέρμα του Παπαϊωάννου στο 48ο λεπτό (με σουτ από τα 35 μέτρα), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Γκοβίνα.

Τα υπόλοιπα 40 περίπου λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Πέτσα από τα Τρίκαλα, οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, όμως το 1-1 ήταν τελικά αυτό που ανέγραψε το φύλλο αγώνα.

Συνθέσεις

Τρίκαλα : Μπουρούσης, Γκουβίνας, Τεντολούρης, Δρόσος, Σκαρλέας, Γκοβίνας, Γέτσι, Μαντάς, Βάλλας, Καμέας, Καλαμαράς. Αγωνίστηκε και ο Ντάσκας

ΝΠΣ Βέροια : Αδαμίδης, Βρανάς, Τάσο, Αμπρικίδης, Καρασαρίδης (78′ Μελιόπουλος), Τσιακίρης (32′ Τσέας), Παπαϊωάννου, Λαζεκίδης, Φωτόπουλος (65′ Λουτζιανιώτης), Χατζηβασιλειάδης (85′ Τεμιρτζόγλου), Βασίλτσης (86′ Περόγλου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected