Γ Εθνική / Τοπικά

Πήρε αυτό που ήθελε ο Πανσερραϊκός

Με το δεξί ξεκινά στο 2020 ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, Πανσερραϊκός που επικράτησε σήμερα 2-0 του Ηρακλή Ζυγού και αύξησε (έστω προσωρινά) τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκούρτσας που πρόσφατα απέκτησε διάδοχο και τα δύο του τέρματα ένα σε κάθε μέρος έφτασε τον Μπερούκα στα 12 στην κορυφή των σκόρερς.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Ηρακλής Ζυγού άντεξε στα πρώτα 25′ λεπτά τις μαζικές επιθέσεις του Πανσερραϊκού που σκόραρε με πέναλτι με τον Γκούρτσα, που κέρδισαν οι Σερραίοι όταν από την απόκρουση του Μανιά η μπάλα βρήκε το χέρι του Κουμορτζή.

Στο δεύτερο μέρος οι Σερράιοι πάλι με τον Γκούρτσα με ωραίο σουτ στο 69′ έκαναν το τελικό 2-0 έφτασαν τους 33 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν στην Δράμα στο ντέρμπι κορυφής τον Πανδραμαϊκό.

Από την άλλη ο Ηρακλής έμεινε μόλις στους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του ελπίζοντας σε αρνητικά αποτελέσματα των ανταγωνιστών του στην μάχη της παραμονής.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Τεντζέρης, Καλί, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος (80′ Τριανταφύλλου), Ντιαλό (64′ Παπαβασιλείου), Ψάλτης, Γκούρτσας, Τσιμίκας (70′ Μπάρδας), Κόντσι (82′ Κιουσεκτσίδης).

Ηρακλής Ζυγού : Μανιάς, Τενεκές, Κριεζής, Κιουμορτζής, Πανέρης, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος (80′ Γουναρτζής), Πανταζίδης (52′ Δογανίδης), Δημητριάδης (70′ Κοψαλίδης), Μολώνης, Τιφτίκης (82′ Πουλιόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected