Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άνετο πέρασμα από την Καλαμαριά για τον Εργοτέλη

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Εργοτέλη στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και ποδαρικό με το… δεξί στο 2020, αφού πέρασε σαν… σίφουνας από την Καλαμαριά, επικρατώντας με 1-3 του Απόλλωνα Πόντου, που δεν συμπλήρωσε 18άδα για την 11η αγωνιστική.

Πρωταγωνιστής για την Κρητική ομάδα ήταν και πάλι ο Ροβίθης, που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε τα άλλα δύο. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έφτασε τις δέκα ήττες, παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στα Χανιά.

Το 0-1 έκανε στο 42΄ο Εφορντ με σουτ. Στο δεύτερο Ημίχρονοο Εργοτέλης πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τον Μπαράτα στο 67΄με πλασέ και τον Ροβίθη στο 73΄με σουτ στην επαναφορά της μπάλας, μετά από σουτ του ίδιου που βρήκε το δοκάρι. Στο 89΄μείωσε με τον Μπρίτο ο Απόλλων.

Στο 37΄είχε δοκάρι ο Μπαράτα.

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος (29΄ Χριστοδούλου), Μπρίτο, Δόρης, Καλογέρης, Λουφάκης, Τσουμάνης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης Γ., Κοντοές

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπούσης, Μπότε, Μπρους, Μπουρσέλης (70΄ Μανουσάκης), Μπουτσάκης (74΄Κασούρι), Μπαράτα, Ροβίθης (81΄Σταθόπουλος), Έφορντ

*με στοιχεία από το athleticradio.gr, φωτ. από metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected