Κατηγορίες
Super League 1

Ανεβαίνει η Λαμία, πέρασε από τη Νέα Σμύρνη!

Ένα διπλό που της επιτρέπει να έχει υψηλότερες βλέψεις στη βαθμολογία πέτυχε η Λαμία, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Με τη νίκη της, η Λαμία ανέβηκε στους 22 βαθμούς και μπορεί να ονερεύεται τα Play Offs, παρότι είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη, πάντως, στη χειρότερη θα αρχίσει τα Play Outs με σημαντικό προβάδισμα και δεν θα κινδυνεύσει.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία απέναντι σε έναν αντίπαλο με παρόμοιους στόχους. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν 70′ με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 11’ ο Βασιλόγιαννης έκανε την παράλληλα σέντρα από δεξιά και ο Καραμάνος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν κύλησε εξίσου ιδανικά για τη Λαμία. Στο 27’ ο Μπεχαράνο χτύπησε εκτός φάσης τον Τσιλούλη και ο Βάτσιος τον απέβαλλε με απ’ ευθείας κόκκινη, αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κιάκος (77’ Γρίβας), Παπαγεωργίου, Εμμανουηλίδης (46’ Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης (63’ Δούμτσιος), Παπανικολάου, Αραμπούλι.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (80’ Βύντρα), Καραμάνος, Δημούτσος, Τιρόν (54’ Σάλιακας), Βασιλόγιαννης (33’ Ασίγκμπα), Σκόνδρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected