Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Δώρο” της Εσπανιόλ στη Ρεάλ! (vid)

Η ουραγός Εσπανιόλ έκοψε τον δρόμο της Μπαρτσελόνα προς την πρώτη θέση της βαθμολογίας μιας και οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2 στο ντέρμπι της Καταλονίας.

Ένα τοπικό ντέρμπι έχει πάντοτε τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του, ακόμη και αν είσαι η Μπαρτσελόνα και παίζεις με την ουραγό του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε απόψε δύο βαθμούς στο «Κορνεγιά», καθώς η Εσπανιόλ την υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας, πάντως, δεν έχασαν την πρώτη θέση, ισοβαθμούν όμως πια ξανά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα είχε καταφέρει να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και να προηγηθεί, όμως η αποβολή του Ντε Γιονγκ (2 κίτρινες) στο 75ο λεπτό αποδείχθηκε καθοριστική για τη συνέχεια του αγώνα.

Συνθέσεις

Εσπανιόλ (Αμπελάρδο): Λόπεθ Ντ., Λόπεθ Χ., Μπερνάρντο, Νάλντο, Βίλα, Βίκτορ (62′ Βάργκας), Ρόκα, Νταβίντ Λόπεθ (67′ Ιτουράσπε), Νταρντέρ, Μελέντο (74′ Γου), Καλέρι

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Νέτο, Άλμπα, Πικέ, Λενγκλέ, Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (46′ Βιδάλ), Γκριεζμάν (80′ Σεμέντο), Σουάρες, Μέσι

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected