Κατηγορίες
Football League

Σημαντικό προβάδισμα για τη Super League 2 τα Τρίκαλα, 1-0 τον Ιωνικό!

Μια πολύ σπουδαία νίκη, ίσως την πιο καθοριστική στο πρωτάθλημα σημείωσε σήμερα η ομάδα των Τρικάλων.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού και αποσπάστηκε έξι βαθμούς στην κορυφή της Football League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ανδρέας Σταματής στο 61ο λεπτό.

Το ματς διεξήχθη μπροστά σε ελάχιστο κόσμο, καθώς το κρύο ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό, ωστόσο έξω από το γήπεδο δεκάδες ήταν οι φίλοι του ΑΟΤ που έστησαν ψησταριά και παρακολούθησαν από εκεί την αναμέτρηση των “κυανέρυθρων”.

Στο 40 ακυρώθηκε γκολ του Σταματή ως offside, ωστόσο όπως φάνηκε από την τηλεοπτική κάλυψη, ο παίκτης καλύπτεται.

Χαρακτηριστικό του άγχους των δύο ομάδων ήταν πως η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 42΄και συγκεκριμένα σε πλασέ του Σταματή, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κουρεπίνη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟΤ ξεκίνησε με τον Ζαρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο τραυματισμός του Γιακουμή στα μέσα του πρώτου μέρος δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Στο 60′ από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα, ο Ριζογιάννης έπιασε το μονοκόμματο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα, η οποία και έκρινε τον τελικό νικητή.

Μετά από ασίστ του Πελάεθ (ο καλύτερος του γηπέδου), ο Σταματής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.

Στα υπόλοιπα 25 περίπου λεπτά, ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τους γηπεδούχους και στο 84′ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Σμυρλή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Συνθέσεις

Τρίκαλα: Γιακουμής (46′ Ζαρόπουλος), Σανδραβέλης, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Πελάεθ, Λώττας (76′ Παπαγεωργίου), Σταματής (82′ Τσίπρας).

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιενσέ (68′ Σμυρλής), Μακρίδης (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Κρητικός, Βλαχομήτρος (57΄Μάναλης), Καλλέργης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected