Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Κατηφορίζει Χανιά ο Θωμάς Βασιλείου!

Ο Θωμάς Βασιλείου είναι ο ποδοσφαιριστής που ανέφερε ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του ότι θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη του Ιανουαρίου για την ΠΑΕ Χανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός βρέθηκε μάλιστα στο γήπεδο Περιβολίων και παρακολούθησε το παιχνίδι της νέας του ομάδα με τη Δόξα Δράμας.

Η σεζόν για τον Βασιλείου άρχισε στη Football League, όπου με τον Ασπρόπυργο είχε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τα πρώτα του βήματα σε εθνικές κατηγορίες τα έκανε στη Γ’ Εθνική, με τις φανέλες Ιωνικού, Ηλυσιακού και Τριγλίας Ραφήνας. Οι εμφανίσεις του μάλιστα με τους “κιτρινόμαυρους” του εξασφάλισαν τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών. Ακολούθησαν οι παρουσίες του σε Κ17 και Κ20, πριν δοθεί δανεικός στις τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Με το “αστέρι” έκανε 21 συμμετοχές στη Super League με 1 γκολ και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας. Ακολούθησε η παρουσία του σε Τσεχία (δεύτερη κατηγορία) με την Ολύμπια Πράγας και στην Ιταλία (τρίτη κατηγορία) με τη Ριέτι.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα έγινε για λογαριασμό του πρωταθλητή της περασμένης σεζόν στη Football League Βόλου, ενώ το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Ασπρόπυργο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected