Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Χωρίς να φορτσάρει ο Ολυμπιακός, σκόραρε ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Καλαμάτας και έκανε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς. Υπέγραψαν το «διπλό» πρόκρισης οι Λάζαρος και Ραντζέλοβιτς.

Άνετη επικράτηση χωρίς να φορτσάρει για τον Ολυμπιακό, που με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο “καθάρισε” ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το εντυπωσιακό γκολ με γυριστό από τον Ραντζέλοβιτς στο 6ο λεπτό, “ξεκλείδωσε” νωρίς την άμυνα της Καλαμάτας και την ανάγκασε να ρισκάρει στη συνέχεια καθώς υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας.

Στο 36′ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Ράκιτς, ενώ στο 40′ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά το απευθείας φάουλ του Λοβέρα πέρασε άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και ουσιαστικά “καθάρισε” τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 68′ αλλά ο Γκερέρο σημάδεψε το δοκάρι του Στεφανάκου.

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Χριστοφιλέας, Οσμάναγκιτς (64′ Ζαχαρόπουλος), Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Μπάμπης, Τριποτσέρης, Ράκιτς (66′ Κουϊρουκίδης), Στεργίδης, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος (71′ Αλεξόπουλος).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Μπενζιά (80′ Μπέλιτς), Γκερέρο, Μεριά, Λοβέρα, Κούτρης, Παπαδόπουλος (64′ Μάρκοβιτς), Σισέ, Γκασπάρ, Χριστοδουλόπουλος (73′ Ξενιτίδης), Ρατζέλοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected