Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Έβαλε τις βάσεις για πρόκριση ο Άρης! (photos)

Ο Άρης μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικράτησε 1-0 και της Ξάνθης και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κίτρινοι» λίγες ημέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και παρά το τσουχτερό κρύο στα Πηγάδια κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν εν όψει της ρεβάνς στο «Βικελίδης».

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά και ουσιαστικά καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Το γκολ του Ιντέγε στο 17′ από ενέργεια του Λάρσον υπέγραψε το «διπλό» που φέρνει τους Θεσσαλονικείς ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι λίγο έλειψε να γίνει ροντέο στο φινάλε. Στο 89′ ακυρώθηκε λανθασμένα με οφσάιντ τέρμα του Μαντσίνι από τον βοηθό Τζιότζιο, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Φοσέ αστόχησε από θέση βολής.

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ: Μπέντο, Τέρκι, Λισγάρας, Καμαρά, Μπαριέντος (72′ Κοβάσεβιτς), Μουλέν (58′ Ντε Αμορίμ), Σόσα, Καρασαλίδης, Κασάδο (72′ Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς, Κάστρο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα (69′ Μαντσίνι), Φετφατζίδης, Λάρσον (59′ Ντουρμισάι), Ιντέγε (81′ Μπα).

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected