Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Πανακρωτηριακό σε ομάδα Super League 2!

Χωρίς τον Καρλίτο θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Πανακρωτηριακός.

Ο βιρτουόζος Βραζιλιάνος αφήνει το Ακρωτήρι και ετοιμάζεται για το βήμα παραπάνω σε ομάδα της Super League 2.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο Καρλίτο εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Πανακρωτηριακό και οι εμφανίσεις του με τα γκολ και τις ασίστ ανάγκασαν αρκετές ομάδες να εκφράσουν πολύ γρήγορα ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μένει να φανεί πλέον ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του “σταθμός”.

H ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο. έκανε με ιδιαίτερη χαρά αποδεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή Carlos Daniel Dos Santos Aranha και ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας για να συνεχίσει σε ομάδα της Super League 2!

Ο «Καρλίτο» εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας το περασμένο καλοκαίρι και χάρη στις ποδοσφαιρικές αρετές του, την άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, αλλά και με την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο και να αποτελέσει «το μήλο της έριδος» για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η οικογένεια του Πανακρωτηριακού στέκοντας πάντα αρωγός στην προσπάθεια εκπλήρωση των στόχων όλων των ποδοσφαιριστών της, εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στον νέο σταθμό της καριέρας του και την πίστη ότι οι στόχοι του θα επιτευχθούν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected