Super League 2

Δημήτρης Πολίτης : “Θλιβερή η κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου, δεν φταίει μόνο ο Καλαϊτζίδης”

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πολίτης.

Ο 24χρονος γκολκίπερ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Απόλλωνα Πόντου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που διανύει η ομάδα, η οποία βρίσκεται προ των πυλών της διάλυσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ θλιβερό να είναι αυτή η ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Πέρσι με τους ίδιους παίκτες και τον ίδιο προπονητή φτάσαμε κοντά στο να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα μπαράζ. Δεν είναι ήταν θέμα μόνο χρημάτων. Ήταν πολλές οι δυσκολίες στην καθημερινότητά μας. Ήταν όλα δύσκολα για εμάς, ο αγωνιστικός χώρος, γενικότερα ήταν πολύ πιο δύσκολες οι συνθήκες δουλειάς.

Όλοι μας προσπαθούσαμε να ανταπεξέλθουμε, μαζί και ο προπονητής. Να φανταστείτε, δεν είχαμε ούτε προπονητή τερματοφυλάκων. Με βοηθούσαν ο κ. Καλαϊτζίδης και ο γυμναστής ο κ. Μπελαγιάννης να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Όλοι βάλαμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα. Δεν κάναμε καθημερινά προπόνηση λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν. Και ο προπονητής ήταν μαζί μας, μας καταλάβαινε. Υπήρχαν και προβλήματα βιωσιμότητας σε ορισμένες περιπτώσεις».

Για το αν θα κατέβει ο Απόλλων στα Χανιά: «Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου λύσαμε τα συμβόλαιά μας και είμαστε σε αναζήτηση ομάδας. Δεν ξέρω τι θα γίνει».

Για το μέλλον του Απόλλωνα: «Θα ήθελα να ξαναβρεί την υγεία του. Είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, κρίμα να ταλαιπωρείται. Πέρσι ήμασταν όλοι περήφανοι καθώς βρεθήκαμε ένα βήμα πριν την άνοδο. Όλοι μιλούσαν για εμάς. Και τώρα έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο. Δεν είναι 100% ευθύνη του Καλαϊτζίδη. Κάποια πράγματα αλλιώς συμφωνήθηκαν και αλλιώς έγιναν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected