Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Super deal με Ξαγοράρη ο Τριπόταμος, πήρε και Φουρκιώτη, Στριμπίνο!

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Αστέρα Τριποτάμου, που ενισχύεται δυναμικά ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής.

Οι “κυανόλευκοι” συμφώνησαν με τον Νίκο Ξαγοράρη (φωτ), τον 30χρονο (20/04/1989) επιθετικό που αγωνίστηκε πέρσι στην ΕΠΣ Κυκλάδων με τον ΑΟ Μυκόνου και παλαιότερα σε Νίκη Αγκαθιάς, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΟΦ Ιεράπετρας, Απόλλωνα Αρναίας, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Μακροχώρι, Μακεδονικό, Θερμαϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Αστέρα Ιτέας και Βέροια U20.

Την ίδια ώρα, στον Αστέρα θα αγωνίζονται ο Αργύρης Στριμπίνος (22/06/1996, αμυντικός) από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ο Μάριος-Αλέξιος Φουρκιώτης (02/07/2000, αμυντικός) από τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Αναλυτικά :

“Με την έλευση του 2020, η οικογένεια τoυ Αστέρα Τριποτάμου, καλωσορίζει τους Νικόλαο Ξαγοράρη, Αργύρη Στριμπίνο και Μάριο-Αλέξιο Φουρκιώτη!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας που βοήθησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργύρη Στριμπίνου και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία για την συνέχεια καθώς και τους υπεύθυνους της Ακαδημίας του ΠΑΟ Κουλούρας Τάσο Ανθυμιάδη και Αχιλλέα Μπίκα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού αμυντικού Φουρκιώτη.

Ευχόμαστε στους νέους αθλητές μας, μια καλή και επιτυχημένη χρόνια με υγεία!

Καλώς ορίσατε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected