Super League 2

Τα κλειδιά στον Γιώργο Πετράκη ο Καραϊσκάκης!

Ο Γιώργος Πετράκης θα είναι ο νέος προπονητής του Καραϊσκάκη.

Όπως αναφέρει το artagoal, σε ένα νεαρό τεχνικό που όμως έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στην μέχρι στιγμής προπονητική του καριέρα, καθώς ήταν και υποψήφιος στην κατηγορία “Καλύτερος Έλληνας προπονητής της Football League” τη σεζόν 2017-18, αποφάσισε η διοίκηση του Καραϊσκάκη να αναθέσει τις τύχες της ομάδας μετά την αιφνίδια λύση της συνεργασίας με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο λόγος για τον 31χρονο Ηρακλειώτη προπονητή Γιώργο Πετράκη, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο του ΑΟ Τυμπακίου, του Ηροδότου, του Ερμή Ζωνιανών και του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού, από τον οποίο αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2018 με απολογισμό σε 48 παιχνίδια, 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες. Πριν λίγο καιρό βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει τις τύχες της Καλαμάτας, όμως η συνεργασία δεν ευοδώθηκε.

Ο νεαρός προπονητής “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 25 ετών για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην προπονητική, όπου “κόλλησε το μικρόβιο” από τον πατέρα του Γιάννη Πετράκη, που είναι εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ελλάδα και άνθρωπος που κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο νέος προπονητής του Καραϊσκάκη αναμένεται σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί στην Άρτα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, και να αναλάβει άμεσα τις τύχες της ομάδας, αλλά παραμένει άγνωστο ακόμη αν θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος που έχει ο Καραϊσκάκης την Κυριακή (12/1, 15:00) για την 12η αγωνιστική της Super League 2 με αντίπαλο την Δόξα Δράμας στην έδρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected