Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο ακόμη προσθήκες στον Πόρο

Μετά τους Ανδρέα Ζαχαριουδάκη και Λεωνίδα Μεγάλο, ο ΑΟ Πόρου ανακοίνωσε δύο ακόμη μεταγραφές.

Ο λόγος για τους Κώστα Ζιώγα (φωτ) και Δημήτρη Πέππα, οι οποίοι βρέθηκαν στο Ηράκλειο και έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (13/01/1998, αμυντικός) με καταγωγή από τη Σιάτιστα της Κοζάνης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Ιτέας και παλαιότερα σε Ηρόδοτο, Φωκικό, Νίκη Βόλου, Μακεδονικό Φούφα, Ηρακλή U20 και Ακαδημία Βοΐου.

Ο Πέππας είναι 21 ετών (20/05/1998, τερματοφύλακας) με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Διγενή Ορόκλινης στην Κύπρο και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Νουορέζε (Ιταλία), Αγροτικό Αστέρα και ΑΕ Ευόσμου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον 22χρονο στόπερ Κώστα Ζιώγα ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και το Σάββατο (11/01) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Κώστα ο οποίος επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά το περσινό πέρασμά του από τον Ηρόδοτο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία, νίκες με την ομάδα μας και να εξουδετερώνει τους αντίπαλους επιθετικούς”.

Ποιος είναι

Ο Κώστας Ζιώγας γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1998 στη Σιάτιστα Κοζάνης κι έχει πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην Ακαδημία της Σιάτιστας και ακολούθησαν οι Ακαδημία Βοίου, Κ20 Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Σούπερ Λίγκα), Μακεδονικός Φούφα (Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Φωκικός (Γ’ Εθνική). Το β’ εξάμηνο της περσινής σεζόν κατέβηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη, φορώντας τη φανέλα του Ηροδότου στη Football League. Το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στην Ιτέα, παίζοντας με τον τοπικό Αστέρα στη Γ’ Εθνική.

 

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον 21χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Πέππα ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε το Δημήτρη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε επιτυχίες και να νικάει πάντα τους αντίπαλους επιθετικούς, κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας μας”.

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Πέππας γεννήθηκε στις 20 Μαϊου 1998 στη Θεσσαλονίκη κι έχει ύψος 1.90μ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στην Ακαδημία της Α.Ε. Ευόσμου και στα 14 του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας συμμετοχές σε Δ’ Εθνική και Α’ κατηγορία Θεσσαλονίκης. Στα 20 του πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα, κάνοντας το ταξίδι για τη γειτονική Ιταλία και υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με την Nuorese Calcio (eccellenza), κατακτώντας το coppa Italia και κάνοντας ένα από τα μεγάλα του όνειρα ν’ αγωνιστεί στο εξωτερικό πραγματικότητα. Το καλοκαίρι μετακόμισε από την Ιταλία στην Κύπρο, φορώντας για ένα εξάμηνο τη φανέλα του Διγενή Ορόκλινης (Γ’ Εθνική Κύπρου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected