Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Οι 9 μεταγραφές του Ιάλυσου και η αποχώρηση Μαρτσάκη

Και τυπικά ο Ιάλυσος Ρόδου ενέταξε στο δυναμικό τους εννιά ποδοσφαιριστές που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα από το ρεπορτάζ.

Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί ο Στέφανος Μαρτσάκης (φωτ), ο οποίος είχε 14 συμμετοχές φέτος με τους «Τοξοβόλους», τρεις εκ των οποίων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ στην προσπάθεια της για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα το νέο έτος, με σκοπό την σωτηρία της ομάδας από τον υποβιβασμό, προέβη στην ανανέωση του ρόστερ της αποκτώντας ποδοσφαιριστές με κίνητρο να αγωνιστούν στην κατηγορία και με όρεξη για δουλειά.

Οι πρόσφατες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, έγιναν με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού είναι οι :

Μπάρδης Τίμης, Σεργκει Κουντικ, Ντιατά Σεκούμπα,Νίκος Πάτας, Μαστραντωνάκης Ανδρέας, Πριονάς Ιωάννης, Τασιούλης Αγγελος, Κυριλλίδης Σωκράτης, Χειρίτραντας Θεόδωρος.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πείσμα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και οι προσωπικοί τους.

Παρελθόν επίσης αποτελεί από την ομάδα μας ο Στέφανος Μαρτσάκης ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Από αυτή την Κυριακή 12/01/2020 στη 13:00 η ομάδα μας κάνει νέα αρχή με έναν και μόνο στόχο. Όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ιαλυσού και του νησιού είναι απαραίτητος στο δύσκολο αγώνα με την ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ! Να είσαι εκεί»!!