Football League

Πολύτιμος βαθμός του ΟΦ Ιεράπετρας στον Βόλο

Την πρώτη της απώλεια στην έδρα της επί ημερών Στάικου Βεργέτη γνώρισε η Νίκη Βόλου, που δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦ Ιεράπετρας στη Νεάπολη, μένοντας στη λευκή ισοπαλία (0-0).

Οι “κυανόλευκοι”, μετά από ένα κακό πρώτο μέρος κατά το οποίο έκαναν διαγωνισμό λαθών, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στη επανάληψη, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 47’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ροχάνο από τον Αποστολόπουλο.

Η Νίκη είχε στο τέρμα τον Αποστολίδη και τετράδα στη άμυνα τον νεοαποκτηθέντα Κάρδαρη δεξιά στο ντεμπούτο του, τον Σάββα Κυριακίδη αριστερά και τους Βοσκόπουλο και Αλιατίδη στο κέντρο. Μπαλάφας, Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Λούκας Γκαρσία και ο Κρουθ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) στα άκρα, ενώ φορ ήταν ο Ροχάνο.

Από την άλλη ο ΟΦ Ιεράπετρας  κατέβηκε με 3-6-1. Ο Καραγκιολίδης ήταν ο γκολκήπερ, Μάγκας, Σέχου, Τζελέπης αποτέλεσαν το τρίο των στόπερ, ο Αναστασόπουλος και ο Χιντζίδης ήταν οι δύο πλάγιοι μπακ, ενώ Σκόνδρας και Βογιατζής είχαν ρόλο αμυντικών μέσων. Τέλος, τον σέντερ φορ Κατσικοκέρη βοηθούσαν από τα πλάγια οι Αποστολόπουλος από τα αριστερά και Μηνάς από τα δεξιά.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κάρδαρης (78’ Καπός), Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο (60’ Τσιώλης), Ντομίνγκεθ, Λούκας Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (46’ λ. τρ. Μπάμπης), Μάγκας, Σέχου, Τζελέπης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Αποστολόπουλος (75’ Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης, Μηνάς (63’ Παπαδόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected