Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συνεχίζει τις…γκέλες η Άρσεναλ! (vid)

H Άρσεναλ δεν κατάφερε να νικήσει για άλλο ένα ματς εκτός έδρας στην Premier League, έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Selhurst Park» και παρέμεινε στο -8 (με ματς περισσότερο) από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Η νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κυρίως η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, αλλά οι «κανονιέρηδες» θυμήθηκαν τον κακό τους εαυτό και υπέπεσαν σε μια ακόμη «γκέλα» με το τελευταίο τους διπλό να χάνεται στις 9 Δεκεμβρίου.

Οι Λονδρέζοι έμειναν στην ισοπαλία απέναντι στη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας, δεν κατάφεραν να την ξεπεράσουν στη βαθμολογία, ενώ ο Μικέλ Αρτέτα θα πρέπει να αισθάνεται και ανακουφισμένος, μιας και η ομάδα του έπαιζε από το 68′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ομπαμεγιάνγκ.

Συνθέσεις

Kρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, ΜακΆρθουρ, Κέλι, Κέιχιλ, Τόμκινς, ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Μέγιερ (69’ Τοσούν), Ρίντεβαλντ, Αγιού, Ζαχά

Άρσεναλ: Λένο, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Λουίζ, Οζίλ (70’ Μαρτινέλι), Τζάκα, Μάιτλαντ Νάιλς, Τορέιρα (46’ Γκουεντουζί), Λακαζέτ (90+2’ Νέλσον), Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected