Κατηγορίες
Football League

Ο νέος προπονητής του ΠΟ Τρίγλιας

Ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει φέτος τον ΠΟ Τρίγλιας θα είναι ο Γιάννης Μάγγος.

Ο 37χρονος (26/06/1982) τεχνικός με καταγωγή από την Καρδίτσα, αποχώρησε πριν από περίπου έναν μήνα από τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τον οποίο πανηγύρισε πέρσι την άνοδο στη Football League και στα 16 φετινά παιχνίδια στον πάγκο των Κρητικών, είχε απολογισμό 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Έχει διατελέσει στους πάγκους της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Δωτιέα Αγιάς και του ΑΟ Καρδίτσας.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο.

Ο Γιάννης Μάγγος έχει εργαστεί με επιτυχία στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αγωνιζόταν τότε την περίοδο 2016-17 στην Football League.

Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στην Γ Εθνική και στο τέλος της περιόδου 2018-19 με την ομάδα της Κρήτης κατέκτησε την πρώτη θέση του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής και την άνοδο στην Football League, ενώ την καθοδήγησε με επιτυχία και στο πρώτο μισό σχεδόν της φετινής περιόδου. Εργάστηκε με επιτυχία επίσης στον Α. Ο. Καρδίτσας στην Γ Εθνική, την περίοδο 2013-14, στον Τύρναβο στην Football League, την περίοδο 2014-15 και στους Απόλλωνα Λάρισας και Δωτιέα Αγιάς, στην Γ Εθνική.

Ο Καρδιτσιώτης στην καταγωγή τεχνικός είναι απόφοιτος Τ. Ε. Φ. Α. Α. και εργάστηκε παλαιότερα ως γυμναστής σε Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Α.Ο. Καρδίτσας.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τον Γιάννη Μάγγο και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected