Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εντυπωσιακή κίνηση με Βεζιρτζόγλου η Θύελλα Καμαρίου, πήρε και Δήμο από Καλαμάτα!

Δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές για τη Θύελλα Καμαρίου, που έχει βάλει…πλώρη για την πρωτιά στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής!

Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του “μπόμπερ” Δημήτρη Βεζυρτζόγλου (φωτ), του 31χρονου (18/08/1988) επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, στον οποίο ανήκε από το καλοκαίρι του 2019, ενώ έχει μια σημαντική καριέρα σε Ολυμπιακό Οινοφύτων, Αιολικό, Ερμή Κιβερίου, ΑΟ Θήβα, ΑΟ Χαλκίς, ΑΕΚ Χαλκίδας, Καλλιθέα και Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Την ίδια ώρα, παίκτης της Θύελλας είναι ο Στάθης Δήμος, ο 19χρονος (28/02/2000) μέσος που είχε 9 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της Καλαμάτας (οι 7 στη Football League) και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό U19 και Αχαρναϊκό.

Αναλυτικά :

“Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει την πέμπτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας. Το σωματείο μας ήρθε σε συμφωνία με τον επιθετικό Δημήτρη Βεζυρτζόγλου.

Ο Βεζυρτζόγλου είναι 31 ετών και έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Ολυμπιακό Χαλκίδας, Θήβας, ΑΕΚ Χαλκίδας, ΑΟ Χαλκίδας, Ερμή Κιβερίου, Αιολικό, Ολυμπιακό Οινοφύτων, Νέα Αρτάκη.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε επιτυχίες

Ανακοίνωση – Έναρξη συνεργασίας με Στάθη Δήμο

Νέο μέλος στο ρόστερ της ομάδας μας αποτελεί ο νεαρός Στάθης Δήμος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλαμάτας.

Είναι γεννημένος το 2000 και αγωνίζεται σαν μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αχαρναϊκό.

Στάθη καλή πορεία στην ομάδα μας με υγεία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected