Κατηγορίες
Basket

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Αίαντα Ευόσμου

Ο Φοίβος Γυμνόπουλος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, έκανε γνωστό πως παραιτείται και αποχωρεί από τον Αίαντα Ευόσμου.

Ο Γυμνόπουλος αποχαιρέτισε τον Αίαντα, τον οποίο τόνισε πως υπηρέτησε 15 χρόνια από διαφορετικές θέσεις αλλά πάντα με τον ίδιο σεβασμό αλλά και όλους τους αθλητές, γονείς και φίλους της οικογένειας του Αίαντα. Έτσι, πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του τον επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά την τριετή προπονητική προσφορά μου στον Αιαντα,μια προσφορά που τα αποτελέσματα της σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό-οργανωτικό ανάδειξη αθλητών)είναι γνωστά,βρίσκομαι στην δυσάρεστη αλλά κ δύσκολη θέση να παραιτηθώ κ να αποχωρήσω. Η ανακοίνωση -ανάρτηση του κυρίου Τεντσου με ξεπερνάει. Δεν θα ασχοληθώ παιρετερω με το περιεχόμενο της. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος κ η σχέση του καθένα μας με τον Αιαντα. Τον Αιαντα τον υπηρέτησα 15 χρόνια από διαφορετικές θέσεις αλλά πάντα με τον ίδιο σεβασμό αγαπη κ πάθος. Δυστυχώς πρέπει να αποχαιρετήσω όλους τους αθλητές,γονείς κ φίλους της οικογένειας του ΑΙΑΝΤΑ,με τους οποίους μας δένουν ξεχωριστά συναισθήματα. Τους ευχαριστώ για την στηριξη και την έμπρακτη αγαπη τους που,προφανώς,λίγη σημασία έχει για τους κυρίους αυτούς που θέλουν το «καλο» του ΑΙΑΝΤΑ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected