Κατηγορίες
Αθλήματα

Κανονικά το Δούκας-Φίλιππος, η ομάδα της Ημαθίας θα μεταβεί στην Αθήνα

Παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και κάνει λόγο για μη συμμετοχή του Φίλιππου Βέροιας στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα (18/1) για οικονομικούς λόγους, οι άνθρωποι του μακεδονικού συλλόγου διαβεβαιώνουν ότι η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί κανονικά στην Αθήνα.

Σαφώς η φετινή χρονιά ίσως είναι η πιο δύσκολη για τους Βεροιώτες, καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό κομμάτι τον καθιστούν ως φαβορί για τον υποβιβασμό και πιθανόν να μην χρειαστούν και τα play out.

Ενόψει της έναρξης του 2ου γύρου πρέπει τα πράγματα να αλλάξουν δραματικά έτσι ώστε ο Φίλιππος των 15 τίτλων (9 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα) να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Θυμίζουμε πως είναι η μοναδική ομάδα που από την ίδρυση της δεν έχει συμμετάσχει σε καμία άλλη κατηγορία εκτός της πρώτης.

Όπως αναφέρει το e-handball, το παιχνίδι με τον Δούκα στο «Αθλητικό Κέντρο Δαΐς» θα διεξαχθεί κανονικά αφού οι παίκτες των Βορειοελλαδιτών θα «κατέβουν» στην Αθήνα με αυτοκίνητα και πιθανότατα χωρίς συνοδούς.

Ωστόσο δεν αποκλείεται τα πράγματα να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected