Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Διαιτησία

Μαλούτας στο ματς του Παναθηναϊκός, Καραντώνης και Βασιλόπουλος στο Αγρίνιο. Όλοι οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής στη SL1

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές των αγώνων της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία είναι ο τέταρτος διαιτητής για το ματς της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό (19/1, 15.00), με τριάδα τους Βασίλη Φωτιά (Πέλλας), Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς) και Δημήτρη Νατσιόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Λάζαρος Δημητριάδης.

Στο Παναιτωλικός-Λαμία (18/1, 20.00) η ΚΕΔ επέλεξε δεύτερο βοηθό τον Ημαθιώτη ρέφερι της ΕΠΣ Έβρου, Σπύρο Βασιλόπουλο και τέταρτο διαιτητή τον Δημήτρη Καραντώνη από την ΕΠΣ Ημαθίας, σε ένα παιχνίδι που διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και πρώτος βοηθός ο Αντώνης Δίπλαρης από την Καρδίτσα. Στο VAR θα είναι οι Στάθης Γκορτσίλας και Πέτρο Πάτρα.

Όσον αφορά το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (19/1, 19.30) η ΚΕΔ επέλεξε τους Γιώργο Τζοβάρ, Χρήστο Ακρίβο και Παναγιώτη Κωνστατινόπουλο.

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected