Κύπελλο Ελλάδος

Παραλίγο επική πρόκριση για τα Τρίκαλα, δοκάρι στο 91′ ο Πέλκας!

Η Λαμία ζοκρίστηκε αλλά προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στα μαχητικά Τρίκαλα. Μεγάλη εμφάνιση ο Βασίλης Πέλκας!

Τα… χρειάστηκε η Λαμία απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά τελικά πήρε την ισοπαλία 1-1 και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μπιανκόνι έβαλε μπροστά τους Φθιώτες, αλλά ο Πέλκας ισοφάρισε για τον ΑΟΤ, ενώ στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι, που παραλίγο να δώσει στην ομάδα του την πρόκριση.

Όπως αναφέρει το onsports, η Λαμία μπήκε δυνατά στο ματς, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, για να σφραγίσει την πρόκριση, έχοντας και το 1-0 του πρώτου αγώνα στα Τρίκαλα. Ο Μπιανκόνι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και στα πρώτα λεπτά είχε ένα σουτ και μια κεφαλιά. Στο 10’ ο Ντόσης ανέτρεψε τον Μπιανκόνι και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, το οποίο ο παθών μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Τα Τρίκαλα δεν το έβαλαν κάτω και στο 33’ ο Πέλκας με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία προσπάθησε να πετύχει ένα ακόμα γκολ, αλλά ο Ζαρόπουλος έκανε σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ του Βασιλόγιαννη (58’) και του Δημούτσου (67’). Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να πιέσουν στο φινάλε για το γκολ της πρόκρισης, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 89’ ο Μπιανκόνι άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά ο Οικονομόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις ο Πέλκας είχε δοκάρι, αλλά το 1-1 έδωσε τελικά την πρόκριση στη Λαμία.

Συνθέσεις

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπαχανάκ (24’ Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Ρόμανιτς (78’ Μπουλούλης), Τιρόνε (71’ Βλαχομήτρος), Μπιανκόνι.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος (60’ Βέρτζος), Ριζογιάνης, Πέλκας, Ντόσης, Τσίπρας, Ελευθεριάδης (75’ Ελευθεριάδης), Σταματής (68’ Τεγούσης), Παπαγεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected