Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δημοσίευμα της “Marca” αναφέρει πως η Ρεάλ δίνει το ποσό για τον Φαν Ντε Μπέεκ!

Στην αποκάλυψη πως Ρεάλ και Άγιαξ έχουν δώσει τα χέρια για την μετακόμιση του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στην Μαδρίτη στο φινάλε της σεζόν, προχώρησε η Marca. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν αναδειχτεί μέσα από τις Ακαδημίες του Άγιαξ τα τελευταία χρόνια και η πορεία του είναι διαρκώς ανοδική, με την περυσινή σεζόν να ισοδυναμεί μάλιστα με εκτόξευση για αυτόν καθώς συνέβαλε σημαντικά ώστε να φτάσει η ομάδα του Αίαντα στην κατάκτηση του νταμπλ και στα ημιτελικά του Champions League.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πολιορκηθεί η ομάδα του Άμστερνταμ το καλοκαίρι του 2019 για να τον παραχωρήσει, με την διοίκηση να αντιστέκεται όμως σθεναρά στις ελκυστικές ποδοσφαιρικές σειρήνες και να καταφέρνει να τον κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο στην “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”.

Όλα δείχνουν πάντως πως οι μήνες αυτοί θα είναι και οι τελευταίοι του 22χρονου Ολλανδού μέσου στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ανοίξει ήδη τις αγκαλιές της για να τον υποδεχτεί από τη σεζόν 2020-21.

*απόδοση : Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected