Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και Σακκά η Αρτάκη!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τον απόκτηση του Τριαντάφυλλου Μίχου από τον ΑΟ Υπάτου, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης έκανε γνωστή την προσθήκη και του Αργύρη Σακκά.

Το νέο απόκτημα των ‘λύκων’ είναι 22 ετών (ημερομηνία γέννησης: 11/12/1997) και τα τελευταία χρόνια σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ Σερρών (γυμναστική ακαδημία), αγωνιζόμενος σε ομάδες της πρώτης τοπικής κατηγορίας του νομού, ενώ είχε αγωνιστεί και στην Κ-19 του Πανσερραϊκού, και επιστρέφει στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, όπου είχε φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Βατώντα.

Ο 22χρονος (11/12/1997) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Μακρυκάπας της ΕΠΣ Εύβοιας και παλαιότερα σε Αστέρα Νεοχωρίου, ΑΕ Χρυσού, Πανσουλιακό (ομάδες της ΕΠΣ Σερρών) και Πανσερραϊκό U20.

Αναλυτικά :

“Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τον ποδοσφαιριστή Σακκά Αργύρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019–2020.

Ο Αργύρης Σακκάς αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης και κέντρου και την πρόσφατη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Μακρυκάπας Α’ ΕΠΣ Εύβοιας.

Tου ευχόμαστε υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσει την νέα χρονιά με επιτυχίες, αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που του έχουν τεθεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected