Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

“Άβολη” ισοπαλία στην Ιεράπετρα (vid)

Χωρίς νικητή και χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Βουζουνεράκειο ανάμεσα σε ΟΦ Ιεράπετρας και Ιωνικό για την 16η αγωνιστική. Δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ είχε ο Χιντζίδης στο πρώτο ημίχρονο.

Αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΟΦΙ, ο οποίος πάντως παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2020.

Ντέρμπι με λιγοστές καλές στιγμές παρακολουθήσαν οι φίλαθλοι με την Κρητική ομάδα να είναι καλύτερη σε γενικές γραμμές και να πλησιάζει περισσότερο στο γκολ, όπως στο δοκάρι του 37ου λεπτού ή στη σπουδαία ευκαιρία του 72ου.

Το φιλμ της αναμέτρησης όπως το παρουσιάζει το athlitiko.gr:

23′ Δυνατό αλλά άστοχο σουτ του Κατσικοκέρη.
27′ Κεφαλιά του Κρητικού από το ύψος του πέναλτι η μπάλα πέρασε άουτ.
31′ Ο Αποστολόπουλος σε θέση βολής, όμως καθυστέρησε να σουτάρει.
37′ ΔΟΚΑΡΙ. Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουρεπίνη.
50′ Ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κουρεπίνης απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Αποστολόπουλος έκανε την προβολή, αλλά αστόχησε.
55′ Ο Κουρεπίνης έδιωξε κόρνερ το φάουλ του Χιντζίδη από δεξιά.
72′ Ο Χρυσοφάκης σέντραρε, ο Κουρεπίνης δεν απομάκρυνε σωστά, Αποστολόπουλος και Χιντζίδης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, καθώς ο Ιωάννου πρόλαβε και απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Μηνάς (46′ Χρυσοφάκης), Σέχου, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Χιντζίδης, Βογιατζής (76′ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σμίλτος, Μάγκας.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Ν. Κρητικός, Κολλαράς, Βλαχομήτρος (55′ Μάναλης), Βουκμίροβιτς (77′ Παπουτσογιαννόπουλος, Μουστάκης, Ιωάννου, Τιεντσέ (69′ Κουϊρουκίδης), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Σ. Κρητικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected