Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με γκολ στο τελευταίο…δευτερόλεπτο, η Νιουκάστλ “πάγωσε” την Τσέλσι! (vid)

Ο Χέιντεν… σόκαρε την Τσέλσι στο 94′ με κεφαλιά και έδωσε σπουδαία νίκη στη Νιούκαστλ με σκορ 1-0. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες», σταθερά 4η η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις πήρε η Νιούκαστλ, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της Τσέλσι χάρη στο γκολ του Χέιντεν στο 94′ με κεφαλιά.

Οι «καρακάξες» πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία και αύξησαν τη διαφορά τους στους 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Τσέλσι παραμένει στην 4η θέση με 39 βαθμούς και η διαφορά της από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στους 5 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βέβαια έχουν ένα ματς λιγότερο, καθώς θα αγωνιστούν το απόγευμα της Κυριακής (19/1, 18:30) κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Η Τσέλσι ήταν ανώτερη στον αγώνα, με 70-30% κατοχή και ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε το… πλήρωσε και στο τέλος της αναμέτρησης έμαθε τι σημαίνει ο… άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου. Να έχεις τις ευκαιρίες και να μην τις αξιοποιείς…

Επίσης, το εξής εκπληκτικό είναι ότι τα κόρνερ ήταν 10-0 υπέρ των «μπλε» του Λονδίνου, αλλά στο ένα και μοναδικό που κέρδισε στο φινάλε η Νιούκαστλ, κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Συνθέσεις

Νιούκαστλ (Μπρους): Ντουμπράβκα, Κραφτ (71′ Λόνγκσταφ Σ.), Φερνάντεζ, Λασκέλς, Κλαρκ, Βίλεμς (13′ Ρίτσι), Αλμιρόν, Χέιντεν, Σέλβι (85′ Λόνγκσταφ Μ.), Σεν-Μαξιμέν, Ζοέλιντον

Τσέλσι (Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Τζέιμς (75′ Τζέιμς), Μάουντ (68′ Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Καντέ, Γουίλιαν, Έιμπραχαμ (80′ Μπατσουαγί), Χάντσον-Οντόι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected