Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ονειρεμένο ντεμπούτο με τη Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ, πέτυχε χατ-τρικ σε 23 λεπτά! (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ χρειάστηκε 23 λεπτά για να πετύχει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, την οποία οδήγησε σε επική ανατροπή (3-5) στην έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Μπήκε μέσα στο 56ο λεπτό. Μέχρι εκείνο το λεπτό σε κάθε ένα από τα τρία γκολ της Άουγκσμπουργκ οι κάμερες εστίαζαν στο πρόσωπο του, λες και τον ζητούσαν να μπει μέσα και να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο Λουσιέν Φαβρ θέλησε να προστατέψει και να μην ρίξει αμέσως τον Έρλινγκ Χάαλαντ στα βαθιά, όμως αυτή τη φορά δεν είχε άλλη λύση. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρισκόταν με 3-1 πίσω στο σκορ και πλέον δεν υπήρχε τίποτα για να χάσει.

Ο Νορβηγός μπήκε μέσα με την άνεση ενός 30άρη που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με διαγώνια σουτ έκανε το 3-2 και έδωσε ελπίδες στους Βεστφαλούς για την μεγάλη ανατροπή.

Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Ντόρτμουντ. Ο 20χρονος Νορβηγός χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά στο γήπεδο για να πετύχει τρία γκολ και να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι! Ο Χάαλαντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που έρχεται από τον πάγκο και κάνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του και η μεταμορφωμένη Ντόρτμουντ μετέτρεψε εν ριπή οφθαλμού το 3-1, σε 3-5 σε ένα ιστορικό απόγευμα που ενδεχομένως να είναι το turning point μιας ολόκληρης σεζόν.

Το γκολ του Κώστα Σταφυλίδη δε αρκούσε στην Χόφενχαϊμ που ηττήθηκε εντός έδρας από την Φρανκφούρτη με 1-2, ενώ σε ευρωπαϊκή τροχιά παραμένει η Φράιμπουργκ που έβγαλε ένα ακόμα διπλό στην έδρα της Μάιντς (1-2).

δείτε βίντεο στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected