Κατηγορίες
Super League 2

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας!

Παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας Δράμας είναι πλέον ο Κώστας Ανυφαντάκης, ίσως αρκετά αργότερα από ότι αναμένονταν.

Όπως αναφέρει το Sportdrama, με κοινή συναίνεση οι δύο πλευρές συμφώνησαν τη διακοπή της συνεργασίας τους, λίγο μετά το τέλος των διαδικαστικών του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η συνολική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα των «μαυραετών» οδήγησαν στην έξοδο τον μέχρι προ ολίγου προπονητή.

Φυσικά μαζί του ακολουθεί και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Λαδάκης που στο κομμάτι του χρεώνεται το μέρος ευθύνης που του αναλογεί. Πιθανότατα θα αντικατασταθεί από δραμινό βετεράνο της ομάδας.

Θύμα των περικοπών αποτελεί ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Μαντζουράνης ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την ποιότητα της δουλειάς του.

Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του γυμναστή τερματοφυλάκων Πολυχρόνη Βεζυρίδη ο οποίος όμως έχει το πλεονέκτημα της εντοπιότητας.

Στο κομμάτι του έμψυχου υλικού ο πρώτος που αποχωρεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες είναι ο Ευθύμης Αργυρόπουλος.

Σε ότι αφορά το θέμα της επιλογής του νέου προπονητή από τα ονόματα που μπήκαν στο τραπέζι, είναι πολύ κοντά η περίπτωση του Κώστα Βασιλακάκη αρκεί ο ίδιος (όπως αναμένεται) να απαντήσει θετικά.

Με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον στην ΠΑΕ Δόξα, η οικονομική ανασύνταξη είναι πλέον επιβεβλημένη, για να γίνει δυνατή η διαχείριση και η μείωση του ανοίγματος που υπάρχει μπροστά, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Στο υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση και μετά και το σημερινό τρίποντο όλα κυλούν εκ του ασφαλούς.

Το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής είναι η διαχείριση των οικονομικών και ο γρήγορος ερχομός ενός νέου μεγαλομετόχου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected