Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο ρόστερ οι Μπουζούρας και Βασιλέρης

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από τον ΑΟ Υπάτου, που προχώρησε στην απόκτηση των Νίκου Μπουζούρα και Γιώργου Βασιλέρη.

Ο πρώτος είναι 27 ετών (15/05/1992, μέσος) που αγωνίστηκε από την αρχή της σεζόν στον Πιερικό και παλαιότερα σε Αιολικό, ΑΟ Χαλκίς, Αστέρα Αμαλιάδας, Εθνικό Αγιονερίου, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης ενώ ο Βασιλέρης (φωτ) είναι 19 ετών (19/09/2000, αμυντικός), μέχρι πρότινος στην ΑΕ Ερμιονίδας και πριν σε Τροιζηνιακό και Ολυμπιακό U17.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μπουζούρα. Ο Μπουζούρας είναι δεξιός οπισθοφύλακας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αστέρα Αμαλιάδας, Σιδηρόκαστρο Σερρών, Χαλκίδα και Αιολικό. Τη φετινή σαιζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πιερικού. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

 

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Βασιλέρη. Ο Βασιλέρης που αγωνίζεται ως «μικρός» και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην ομάδα του Πόρου και στην Ερμιονίδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, πραγματοποίησε χθες την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected