Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές στον ΠΑΣ Φλώρινα

Δύο προσθήκες για τον ΠΑΣ Φλώρινα, που θα δώσει τη μάχη του στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άγγελου Τσώτσου (φωτ.12/10/1999, μέσος) από τον Κιλκισιακό, που αγωνίστηκε παλαιότερα σε Μελιτέα Μελίτης, Μακεδονικό Φούφα αλλά και στον ΠΑΣ Φλώρινα (απ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο) αλλά και του Βασίλη Γκαράτζια (21 ετών, αμυντικός), που ανήκε μέχρι πρότινος στην ΑΕ Καρίτσας και παλαιότερα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ΓΑΣ Σβορώνου και ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Οι ανακοινώσεις :

“Μετά από δυο χρόνια απουσίας ξαναγύρισε σπίτι του και στην οικογένεια του ΠΑΣ Φλώρινα ο Άγγελος Τσώτσος!

Ο 20χρονος Φλωρινιώτης μεσοεπιθετικός, παιδί της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα, παρά το νεαρό της ηλικίας του μετά από διετή περιπλάνηση των γηπέδων της Γ΄ Εθνικής με τα χρώματα των Μακεδονικού Φούφα, Μελιτέα Μελίτης και Κιλκισιακού γύρισε να βοηθήσει και να ενισχύσει την ομάδα των ερυθρόλευκων στη μάχη της παραμονής στη κατηγορία.”

 

“Η Ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Γκαράτζια.

Ο 21χρονος αμυντικός προέρχεται από τη Κατερίνη και μάλιστα αγωνιζόταν στην ΑΕ Καρίτσας. Έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του ΠΑΣ Φλώρινα με το σπάνιο καθαρό χαρακτήρα του και την συνέπειά του στις προπονήσεις.

Είναι τεχνίτης, ιδιαίτερα καλός στη κατοχή της μπάλας, μαχητικός και εκπέμπει μια ηρεμία στο παιχνίδι του. Αναμένεται να βοηθήσει την άμυνα της ομάδας δίνοντάς της πνοή σιγουριάς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected