Κατηγορίες
Γενικά

Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα η Σάκκαρη (vid)

H Μαρία Σάκκαρη έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στην πρεμιέρα της στο Australian Open και απώλεσε μόνο 4 games από τη Margarita Gasparyan, για να προκριθεί στον 2ο γύρο.

Μόλις 63 λεπτά χρειάστηκε να μείνει στο γήπεδο η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Margarita Gasparyan με 6-2, 6-2 και εξασφάλισε μια θέση για τον 2ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει τη Δευτέρα, αλλά η βροχή δεν το επέτρεψε. Έτσι, μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα της Τρίτης και η Μαρία ήταν σε θέση να ξεμπερδέψει γρήγορα και να μην ξοδέψει τόση ενέργεια για τον επόμενο αγώνα της, που θα είναι αύριο.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Σάκκαρη ήταν άψογη από τη γραμμή του σερβίς, δεν επέτρεψε στην Gasparyan να φτάσει σε break point, ενώ η ίδια έκανε 4 break, από 2 σε κάθε σετ, αξιοποιώντας τις 4 από τις 10 ευκαιρίες της. Επίσης, είχε 16 winners, έναντι μόλις τεσσάρων της Ρωσίδας.

Στον 2ο γύρο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.22 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Nao Hibino με την Shuai Peng.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected