Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ο Πιερικός

Την απόκτηση των Ευριπίδη Μητακίδη και Δημήτρη Δημηνά ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (φωτ. 22/07/1999, επιθετικός), που αγωνίστηκε από το καλοκαίρι στον Δία Δίου και παλαιότερα σε Αιγινιακό και Λεβαδειακό U19, ενώ ο Δημήτρης Δημηνάς είναι επίσης 20 ετών (11/11/1999, μεσοαμυντικός) που ανήκε μέχρι πρότινος στον ΓΣ Αλμυρού και παλαιότερα σε Ιάλυσο Ρόδου, ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά και στον Πιερικό.

Αναλυτικά :

«Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τους ποδοσφαιριστές: Μητακίδη Ευρυπίδη και Δημηνά Δημήτριο, επενδύοντας σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο 20χρονος Κατερινιώτης Μητακίδης Ευρυπίδης έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού, έχει αγωνιστεί στην Κ19 της ΠΑΕ Λεβαδιακός, ΠΑΕ Αιγινιακός και Δίας Δίου.

Ο 20χρονος Κατερινιώτης Δημηνάς Δημήτριος έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει αγωνιστεί στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στον ΝΠΣ Βόλου, στον ΓΑΣ Ιάλυσο Ρόδου, με τελευταίο σταθμό τον ΓΣ Αλμυρού, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πιερικό.

Ευχόμαστε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας συλλογικές διακρίσεις, υγεία και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.»

error: Protected