Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ηρόδοτο ο Ζαφειράκης, τρεις οι αποδεσμεύσεις

Στον Ηρόδοτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης.

Ο 23χρονος (14/06/1996) μεσοεπιθετικός ανήκε το τελευταίο διάστημα στον ΑΟ Επισκοπής και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αήττητο Σπάτων, Ονήσιλο Σωτήρα στην Κύπρο, Παναιγιάλειο, Αχαρναϊκό, ΑΟ Πεύκης, Απόλλωνα Σμύρνης U20 και Παναθηναϊκό U20.

Την ίδια ώρα, παρελθόν αποτελούν ο Γιώργος Αμαραντίδης (24/01/1999, μεσοεπιθετικός) που επιστρέφει στον Πλατανιά, ο Μαρίνος Σεραφειμίδης (30/12/1999, επιθετικός) που επιστρέφει στον Εργοτέλη και ο Γιώργος Βακράκος (18/10/1997, επιθετικός), που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ναυπακτιακό.

Οι ανακοινώσεις :

“Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την απόκτηση του ακραίου επιθετικού Ζαφειράκη Αλεξάνδρου και του εύχεται καλή επιτυχία.

Ταυτόχρονα ικανοποίησε το αίτημα του ποδοσφαιριστή, Αμαραντίδη Γεωργίου για επιστροφή του στον Πλατανιά και λύθηκε η συνεργασία κοινή συναινέσει.

Επίσης λύθηκε η συνεργασία με τον δανεικό από τον Εργοτέλη, Σεραφεμίδη Μαρίνο, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία”.

 

“Η Διοίκηση Ηροδότου, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βακράκο Γεώργιο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected