Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Πεντάρα” της Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε μία εύκολη νίκη επί της Σάλκε με 5-0 και έτσι βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Το 5-0 έστειλε τους Βαυαρούς στο -1 από την κορυφή και τους κατέστησε ξανά μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και αυτής της Μπουντεσλίγκα.

Την αρχή έκανε ως συνήθως ο Λεβαντόφσκι (6′), ο οποίος έχει βάλει 13 γκολ σε εννέα διαδοχικά ματς απέναντι στους Βασιλικούς Μπλε (σ.σ.: μόνο ο θρυλικός Κλάους Φίσερ έχει κάτι αντίστοιχο στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα). Ο Μίλερ (45’+2′) έβαλε το 100ό του στην “Αλιάντς Αρένα”, ο Γκορέτσκα βρήκε δίχτυα με αεροπλανικό βολ πλανέ (50′) και ο Τιάγκο (58′) έκανε το καρέ των γηπεδούχων. Τα πέντε έκλεισαν στο 89′, με τον Σούμπερτ να κάνει λάθος και να στέλνει στην εστία του το σουτ του Γκνάμπρι.

Συνθέσεις

Μπάγερν (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Παβάρ, Κίμιχ, Τιάγκο (62′ Κουτίνιο), Ντέιβις, Γκορέτσκα (78′ Τολισό), Πέρισιτς (68′ Γκνάμπρι), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Σάλκε (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Σούμπερτ, Οτσίπκα, Νάσταζιτς, Κένι (80′ ΜακΚένι), Καμπάκ, Καλιτζούρι, Γκρέγκοριτς (57′ Κουτουτσού), Μασκαρέλ, Ζέρνταρ Χαρίτ, Ματόντο (57′ Μπουζελάμπ).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected