Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Πόρο ο Rodrigo Alirio

Μία ακόμη προσθήκη για τον ΑΟ Πόρου, που πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντρίγκο Αλίριο.

Ο 21χρονος (21/05/1998) Πορτογάλος αμυντικός ανήκε από το καλοκαίρι στη Λουζιτάνο της χώρας του και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Μαρίτιμο U23, Πορτοσαντένσε, Νασιονάλ και στις μικρές ομάδες της Μπενφίκα.

Aναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου Πορτογάλου Rodrigo Alirio.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός που μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος συμμετέχει εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας μας. Το δελτίο του εκδόθηκε την Παρασκευή (24/01) και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητικού τιμ της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (25/01, 15:00) με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο αλλά και για τους τελικούς των πλέι-άουτ που ακολουθούν.

Καλωσορίζουμε το Ροντρίγκο που βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Πορτογαλίας για να παίξει ποδόσφαιρο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και να μας βοηθήσει προκειμένου η ομάδα μας να βρίσκεται και του χρόνου εκεί που αξίζει, στη Γ’ Εθνική”.

Ποιος είναι

Ο Rodrigo Alirio γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1998 στην πρωτεύουσα της Madeira, την πόλη Funchal. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην 1° de Maio. Ακολούθησαν οι CD Nacional, SL Benfica, CD Nacional, Portosatense, CS Maritímo. Τελευταίος του χρονικά σταθμός στην ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Πορτογαλία ήταν το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου η Lusitano de Evora (ομάδα Γ’ κατηγορίας Πορτογαλίας). Με τη Lusitano κατέγραψε 14 συμμετοχές και 1.260 λεπτά (σε όλα τα ματς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected