Football League

Στο -2 από τη δεύτερη θέση η Νίκη Βόλου!

Οι «Βολιώτες» ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Ιάλυσου, τον οποίο κέρδισαν 2-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρτίν Μπαταγίνι.

Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 34’ και στο 43’ ενώ το δοκάρι του στέρησε τη δυνατότητα να κάνει το χατ τρικ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Οι κυανόλευκοι για ακόμη μία αγωνιστική απέδειξαν πως η πορεία πρωταθλητισμού που έχουν ξεκινήσει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Βεργέτη δεν είναι τυχαία και θεωρείται, πλέον, δεδομένο πως θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη του Ιάλυσου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό 2-0 δεν αποτυπώνει την εικόνα του ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν και δύο δοκάρια. Επόμενο παιχνίδι για τη Νίκη, εντός έδρας με το Αιγάλεω, ένα ματς που ο κόσμος αναμένεται να μετατρέψει τη Νεάπολη σε «ηφαίστειο» σπρώχνοντας την ομάδα σ’ ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με τον Μαρτίν Μπαταγίνι στο βασικό σχήμα παρέταξε την ομάδα του ο Στάικος Βεργέτης, ενώ στην αρχική εντεκάδα επανήλθε και ο Γιώργος Ιορδανίδης. Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο Μάνος Αποστολίδης με τους Σ. Κυριακίδη, Αλιατίδη, Βοσκόπουλο και Κάρδαρη να αποτελούν την αμυντική γραμμή των κυανόλευκων. Στον άξονα, σε ρόλο αμυντικών μέσων οι Ντομίνγκεθ (8) και Μπιτσάκος (6), την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης κάλυψε ο Μπαταγίνι και την αριστερή ο Κρουθ. Στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Ροχάνο ενώ ρόλο οργανωτή ανέλαβε ο Ιορδανίδης.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης (71’ Βοσνδιάδης), Κάρδαρης, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης (71’ Τσιμπούκας), Κρουθ, Μπαταγίνι (82’Τσιώλης), Ροχάνο

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Γιώργου, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Πριόνας, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (76’ Ντιατά), Κούντικ (46’ Τάντιτς), Χειρίτραντας (84’ Τασιούλης), Κονέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected