Κατηγορίες
Football League - Super League 2

Δύο μεταγραφές στα σκαριά για τον Πλατανιά

Ποδοσφαιριστής του Πλατανιά μπορεί να θεωρείται πλέον ο Άγγελος Οικονόμου.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο 24χρονος μέσος θα βρίσκεται στα Χανιά την Τρίτη οπότε και θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στην προπόνηση της νέας του ομάδας.

Ο Οικονόμου μέχρι και πριν από λίγες ώρες ήταν ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μαζί του στο πλαίσιο των περικοπών που επιχειρεί αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει καταγράψει μια εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα, έχοντας βέβαια αρκετές ατυχίες την καριέρα του, ωστόσο μεταξύ άλλων έχει περάσει και από τη Μπάγερν Μονάχου!

Ο Οικονόμου θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή εκεί όπου ο Πλατανιάς έχει μεγάλη ανάγκη και είναι δεδομένο ότι με την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει θα δώσει σημαντικές βοήθειες στη συνέχεια της Σούπερ Λιγκ 2. Να σημειωθεί ότι ο Οικονόμου μέτρησε με τη Δόξα Δράμας 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Ανάμεσα, δε, στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ήταν και αυτά κόντρα σε Πλατανιά και Χανιά.

Οριστικό και για Βουκελάτο

Από ‘κει και πέρα, να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Γεράσιμου Βουκελάτου, ο οποίος έμεινε οριστικά ελεύθερος από την Κέρκυρα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Υπενθυμίζεται ότι ο Βουκελάτος είχε βρεθεί στο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, παρακολουθώντας τον Πλατανιά από μπουθ του γηπέδου Περιβολίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected