Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική σελίδα του Κώστα Καζναφέρη

Κίνηση-ματ από την Αναγέννηση Άρτας, η οποία είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή με την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Όπως αναφέρει το Artagoal, οι άνθρωποι της Αναγέννησης κινήθηκαν αθόρυβα τις τελευταίες μέρες και κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμούσε να επιστρέψει στην Άρτα. Μία μεταγραφή που δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης, η αρτινή ομάδα να χτυπήσει την πρωτιά στον 3o όμιλο και να διεκδικήσει την άνοδο στη Football League στο «ειδικό πρωτάθλημα».

Ο αρτινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά, καθώς και στο χώρο του κέντρου, γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1987 και έχει ύψος 1,78 μ. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τον ΑΟ Αγ. Αναργύρων απ’ όπου τον απέκτησε η Αναγέννηση Άρτας με την οποία αγωνίστηκε σε μικρή ηλικία στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια (με ένα μικρό διάλειμμα στον Πυρσό Γρεβενών). Μετά τον ΠΑΣ ακολούθησε ο Άρης όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για 3 χρόνια. Εν συνεχεία, δοκίμασε τις δυνάμεις του στη Βουλγαρία και στη Λοκομοτίβ Πλόντιβ όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο πριν γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά. Ακολούθησαν Εργοτέλης, Άρης (για δεύτερη φορά), Παναιγιάλειος και Ηρακλής. Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν άνηκε στο δυναμικό του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος φιγουράρει με διαφορά στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Επίσης, έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων.

Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει 94 συμμετοχές στην Super League, 91 στη Football League, 22 στο Κύπελλο Ελλάδος, 6 στο Europa League και 9 στην Efbet Liga (πρωτάθλημα Βουλγαρίας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected