Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά στοίχημα: Συνδυασμοί των γκολ που δίνουν ταμείο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος, τα απόνερα της ακόμα μίας αγωνιστικής θα παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα, με ένα κουπόνι εξαιρετικά μετρημένο, με λίγες επιλογές και ελάχιστες που να αξίζουν.

Υπάρχουν αξίες, αν κινηθούν όλα στη λογική και μπορούμε να έχουμε τύχη. Είδαμε μία αγωνιστική με εκπλήξεις, με γκολ, με ελάχιστες ανατροπές και για αυτό δεν θα ρισκάρουμε με κάποιο σημείο. Στις ελάχιστες ευκαιρίες που θα επικεντρωθούμε σήμερα την τιμητική της έχει η ελληνική Σούπερ Λιγκ ενώ ένα ματς θα έχουμε και από Πορτογαλία. Με τους γηπεδούχους θα πάμε και με τον συνδυασμό των γκολ. Πάμε λοιπόν με ΠΑΟΚ, Βόλο, Σπόρτινγκ και τις υπόλοιπες επιλογές μας. Ας δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος (18:00):

Ξεκινάμε με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον αξίομαχο Βόλο στην Τούμπα. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μετά το 0-0 στο ΟΑΚΑ και να βρεθεί με έναν βαθμό μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Είναι αήττητος στην Τούμπα εδώ και περίπου δυο χρόνια για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ένα εξαιρετικό σύνολο, με τις μικρομεσαίες ομάδες έχει βελτιώσει κατά πολύ την άμυνά του μη δεχόμενος γκολ και σκοράρει εύκολα. Σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κρέσπο και του Γιαννούλη αλλά έχει εναλλακτικές λύσεις και μπορεί να αντεπεξέλθει. Στην Τούμπα είναι πολύ προσεκτικός, ελέγχει τον ρυθμό και σημειώνει 2-3 γκολ χωρίς να δεχτεί ο ίδιος. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και τη 2η καλύτερη άμυνα. Οπότε παίρνουμε ως δεδομένο τη νίκη και πάμε στα 2-3 γκολ στον αγώνα. Ο Βόλος είναι η ομάδα του Δήμου Βόλου και κατάφερε να ‘’σπάσει’’ το δίπολο των Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου και να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μαχητική ομάδα, προσπαθεί να ξεφύγει από την ζώνη των πλέι άουτ και να μπει στην εξάδα. Είναι κακή η εικόνα του εκτός έδρας και με τις ομάδες της 4άδας δεν μπόρεσε να είναι ακόμα ανταγωνιστικός. Μάλιστα, δυσκολεύεται να σκοράρει κιόλας εκτός. Πάμε στον άσο και στα γκολ. 1+under 3.5 στο 1.95 (Stoiximan).

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (20:00):

Συνεχίζουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα και την μαχητική Λαμία που υποδέχεται την Τρίπολη. Η Λαμία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της πλέον είναι καλύτερη ομάδα από πριν, είναι πιο μαχητική, ανταγωνιστική κι εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο από τις τρεις πρώτες ομάδες. Σκοράρει, αλλά όχι πάντα, της αρέσει να πηγαίνει στη δύναμη, να ελέγχει το ματς και να μην χάνει βαθμούς. Αμυντικογενής ομάδα και ειδικά με τον Αστέρα εντός έχει δύο θετικά αποτελέσματα με απειροελάχιστα γκολ. Ισοπαλία στο 0-0 και νίκη με 1-0. Η Τρίπολη εκτός είναι κακή, σκοράρει αλλά δεν κερδίζει. 2 οι βαθμοί της διαφοράς τους και έχουν τους ίδιους στόχους. Να μην υποβιβαστούν και να ξεκολλήσουν από τις θέσεις της βαθμολογίας που βρίσκονται. Πάμε στα λίγα γκολ. Under 2.5 στο 1.50 (Stoiximan).

Σπόρτινγκ Λ.-Μαρίτιμο (23:00):

Ολοκληρώνουμε με το ματς της Σπόρτινγκ από την Πορτογαλία που υποδέχεται την Μαρίτιμο. Η Μαρίτιμο πήρε την ισοπαλία της μέσα στην Φαμαλικάο, πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα και κάπως βελτίωσε την κάκιστη εικόνα της εκτός έδρας. Δύσκολα σκοράρει, έχει κακή άμυνα και απέναντι στην Σπόρτινγκ δύσκολα θα έχει ελπίδες. Η Σπόρτινγκ είναι πολύ καλή πλέον, μετά τις απώλειες της Φαμαλικάο πιέζει για την 3η θέση, εντός είναι πολύ δυνατή και με μικρομεσαίες ομάδες σκοράρει και κερδίζει εύκολα. Είναι φαβορί σήμερα, περιμένουμε να μας δικαιώσει και να κερδίσει το ματς με ασφάλεια. 1+over 1.5 στο 1.61 (Stoiximan).

Αυτά ήταν τα σημερινά μας προγνωστικά στοίχημα, καλή τύχη σε ο,τι επιλέξετε!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected