Κατηγορίες
Γενικά

Στη Δανία συνεχίζει ο Φάνης Μαυρομάτης!

Ο Φάνης Μαυρομάτης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και για τους επόμενους έξι μήνες παραχωρείται ως δανεικός στη Σοντερίσκε της Δανίας. Δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (29/1).

Πέρυσι ο Φάνης Μαυρομάτης ήταν βασικός στον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Φέτος ο χρόνος συμμετοχής του ήταν λιγοστός, γι’ αυτό και πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει ως δανεικός στη Σοντερίσκε της Δανίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν θα μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης (29/1) δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας. Φέτος ο Μαυρομάτης έχει κάνει τρεις συμμετοχές με το “τριφύλλι”, μία στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Στον Παναθηναϊκό είχε πάει το 2014 προερχόμενος από τον Παναργειακό, που συμμετείχε στη Γ’ Εθνική.

Η Σοντερίσκε συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Δανίας και έπειτα από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση (σε πρωτάθλημα 14 ομάδων), με πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected