Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον τελικό του Κυπέλλου η ΑΕΚ, απέκλεισε τον Ολυμπιακό!

Σε ένα ματς που ήταν παράσταση για έναν ρόλο, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε για ακόμα ένα ματς την ανωτερότητα της την φετινή σεζόν, πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 26-18 και έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που θα συναντήσει τον Διομήδη Άργους.

Όπως αναφέρει το e-handball, το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην «Ένωση» η οποία κατέφερε να επιβάλλει τον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού της και να δυσκολέψει στο έπακρο τον Ολυμπιακός (14-10). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο των πρώτων 30 λεπτών να ανταγωνιστούν την ΑΕΚ, αφού τα πολλά λάθη στην επίθεση, σε συνδυασμό με την κακή άμυνα και την εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ των γηπεδούχων Κοσάνοβιτς, δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν αυτό που ήθελαν. Μπουνέτα και Αραμπατζής για ακόμη μια φορά ήταν αλάνθαστοι.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιωργου Ζαραβίνα έκανε προσπάθεια να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά και να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, ωστόσο η ΑΕΚ δεν του άφησε καμία ελπίδα. Ο μαγικός Μπουνέτα σκόραρε κάθε φορά που του δινόταν ευκαιρία , ενώ ο Κοσάνοβιτς έκανε το ματς της ζωής του και μαζί με τον κόσμο της «Ένωσης», έδωσαν πανάξια την πρόκριση στην ομάδα τους με τελικό σκορ 26-18. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προβλημάτισαν για ακόμη μια φορά με την απόδοση τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να ανασυνταχθούν όσον αφορά τα playoffs της Handball Premier.

Πεντάλεπτα: 2-1, 5-1, 8-3, 9-4, 12-8, 14-10 (ημιχ.) 14-11, 18-14, 21-16, 22-16, 23-17, 26-18

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής 6, Δομπρής 2, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Μόγια 6, Χιμένεθ 1, Γιάκομπσεν 2, Παπαδιονυσίου 1, Άρσιτς, Μπουνέτα 7, Γιόσμου 1, Κριτσιοτόϊου, Χόγκας, Κεδέρης

Ολυμπιακός (Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Καραμπουρνιώτης 1, Τζηράς, Τζέριτς 5, Μπάγιος 1, Δεληχρήστος, Κανδύλας, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσίλης 4, Καρβάτσκι 4, Μούγιτς, Μάλλιος 2, Σανίκης 1, Όστοϊτς

Πέναλτι: 3/3 – 3/7
Δίλεπτα: 3 – 4

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια αυτούκαι μετά το τέλος του, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα που θα αναφερθούν αναλυτικά στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα. Καθυστέρησε το β’ ημίχρονο κατά 7 λεπτά γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η Ομοσπονδία (ΟΧΕ) όπως δεν τηρήθηκαν επίσης τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η ΟΧΕ και από την αρχή του αγώνα και στις δύο γωνίες. Στο 53.07 του αγώνα διακόψαμε το παιχνίδι γιατί οι φίλαθλοι έφτυναν στο κεφάλι του αθλητή του Ολυμπιακού. Επίσης φίλαθλος σε αναπηρικό αμαξίδιο, που του επετράπη να παρακολουθήσει τον αγώνα 4 μέτρα από τη γραμμή του τέρματος καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χειρονομούσε προς τον πάγκο της ομάδας ΟΣΦΠ απρεπώς και επιδείκνυε χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ειρωνικά. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση του παρατηρητή αγώνα και του παρατηρητή ασφαλείας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected