Κατηγορίες
Αθλήματα

Απίθανη νίκη για τον Περβολαράκη! (vid)

Ο Μιχάλης Περβολαράκης απέκλεισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το Νο.2 του ταμπλό του Burnie International και Νο.125 στον κόσμο, Yannick Maden, χάνοντας μόλις ένα game από τον Γερμανό!

Αυτός θα είναι ο πρώτος προημιτελικός για τον Μιχάλη, σε Challenger διοργάνωση.

Μια απίθανη νίκη πέτυχε ο Περβολαράκης στο Burnie της Αυστραλίας, καθώς επιβλήθηκε του Maden με 6-1, 6-0 σε λιγότερο από μια ώρα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Challenger των 50.000 δολαρίων!

Όπως αναφέρει το tennisnews, πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες νίκες του Περβολαράκη στο tour και σίγουρα την πιο εντυπωσιακή, με τον τρόπο που ήρθε. Έσβησε και τα 5 break point που αντιμετώπισε ο 23χρονος Έλληνας τενίστας και κέρδισε τους 23 από τους 29 πόντους στα πρώτα του σερβίς.

Επίσης “έσπασε” 5 φορές το σερβίς του 30χρονου Γερμανού, που στο παρελθόν έχει βρεθεί και στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ. Έχασε μόνο ένα game ο Μιχάλης, το 4ο του 1ου σετ, όπου ο Maden είχε μειώσει σε 3-1. Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε 9 games στη σειρά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην τεράστια αυτή νίκη, που σημειώθηκε μέσα σε 59 λεπτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected