Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στη Χαρίεσσα οι Τηλκερίδης και Σαράντης

Ξανά στο ρόστερ της ΑΕ Χαρίεσσας ο Μπάμπης Τηλκερίδης.

Ο 22χρονος (φωτ. 23/02/1998) αμυντικός, θα πραγματοποιήσει την τρίτη του θητεία με τα κιτρινόμαυρα, ενώ το τελευταίο διάστημα ανήκε στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Τη σεζόν 2017/2018 αποτέλεσε έναν από τους βασικούς κρίκους της αλυσίδας των «κυανολεύκων», αγωνιζόμενος σε 26 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (1336 λεπτά συμμετοχής), ενώ πέρσι δεν κατόρθωσε να δώσει το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς υπηρετούσε μέχρι πρότινος τη στρατιωτική του θητεία.

Στην ΑΕΧ είχε ενταχθεί το καλοκαίρι του 2015 ως επιλογή του αείμνηστου Σάββα Αβετίδη (η φωτογραφία από την «πρώτη» της καλοκαιρινής προετοιμασίας) και ενώ είχε μια πολύ καλή παρουσία με την Ακαδημία Βέροιας, απ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Στην ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου θα αγωνιστεί και ο Γιάννης Σαράντης, ο 20χρονος (17/06/1999) επιθετικός που ανήκε μέχρι πρότινος στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου και πέρσι (χρονιά που η ομάδα του κέρδισε την άνοδο στη Β Ερασιτεχνική) είχε 13 συμμετοχές και 699 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Χαρίεσσας :

«Η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μπάμπη Τηλκερίδη, όπως επίσης και τον Γιάννη Σαράντη, οι οποίοι αποκτήθηκαν από Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και Άτλαντα Ζερβοχωρίου αντίστοιχα.

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»