Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

B ΕΠΣ Ημαθίας : Τα βλέμματα σε Καμποχώρι και Ραχιά (pregame 15ης αγωνιστικής)

Εντείνεται το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Σχοινά θέλει ακόμη 7 βαθμούς για να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρωτιά και αύριο μεταβαίνει στο Λιανοβέργι, ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την απευθείας άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Πολύ κοντά στον στόχο της δεύτερης θέσης βρίσκεται η ΑΕΚ Καμποχωρίου, που υποδέχεται αύριο την ΑΕ Καψόχωρας, που μόνο αδιάφορη δεν είναι καθώς με νίκη κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο της στην πεντάδα.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας και το παιχνίδι στην Κυψέλη, όπου η Δόξα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρού ενώ τα ματς σε Νέα Νικομήδεια και Τρίκαλα έχουν μεν φαβορί αλλά σίγουρα κρύβουν παγίδες.

Στον 2ο όμιλο, η κατάσταση είναι πιο συγκεχυμένη σε σχέση με τον 1ο και κάθε αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο πρωτοπόρος πλέον ΑΟ Μαρίνας έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή, εφόσον βεβαίως επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί κόντρα στην ουραγό (αλλά φορμαρισμένη) Δόξα Νάουσας, ενώ πάντα…καιροφυλαχτεί ο Άχθος Αρούρης, που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής.

Δύσκολη έξοδος την ίδια ώρα για τον τρίτο της βαθμολογίας Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, που μεταβαίνει στην Πατρίδα για να αντιμετωπίσει την Κίτρινη Θύελλα (θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς), ενώ το ματς της ημέρας διεξάγεται ομολογουμένως στη Ραχιά, όπου ο τέταρτος Εθνικός υποδέχεται τον 6ο της κατάταξης ΠΑΣ Λευκαδίων.

Τέλος στον Άγιο Γεώργιο, ο τοπικός Απόλλων θέλει τη νίκη ώστε να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία, όπως επίσης και ο Άτλας Ζερβοχωρίου ώστε να παραμείνει εντός της πρώτης πεντάδας.

Το pregame της Β Ερασιτεχνικής είναι μία προσφορά των Ελαστικών «ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΑΚΗΣ«, Θεσσαλονίκης 200 στη Βέροια.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής (15.00)

1ος όμιλος

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ατρόμητος Διαβατού
Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΕ Σχοινά
Δόξα Κυψέλης – Ολυμπιακός Λουτρού
ΑΕ Τρικάλων – ΠΑΟ Παλατίτσια
ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
Εθνικός Ράχης – Λευκάδια
Άχθος Αρούρης – Κεραυνός Επισκοπής
Δόξα Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Άτλας Ζερβοχωρίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected