Football League

Σπουδαίο διπλό παραμονής για τον Θεσπρωτό!

Πολύ σημαντική νίκη σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο Θεσπρωτός.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικράτησε με 1-0 της Τρίγλιας στη Χαλκιδική και έφτασε στη 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκομιδή 18 βαθμούς.

Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” παραμένουν στην προτελευταία θέση και ομολογουμένως η σημερινή ήττα τους βάζει δύσκολα ενόψει της συνέχειας.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο νεοαποκτηθέντας Τρύφων Καζβιρόπουλος, ένα τέρμα που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο ρέφερι της συνάντησης έδειξε κόκκινη κάρτα στον πάγκο των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και οι καλές στιγμές ήταν μοιρασμένες.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με Μπίκα και Ευθυμίου, ενώ ο ΠΟΤ ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και έφτασε κοντά στο γκολ με τους Λεμονή και Ναζλίδη.

Στο 83′ όμως σημειώθηκε η φάση του αγώνα με τον Καζβιρόπουλο να φτάνει στο γκολ, που έμελλε να δώσει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας : Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Ρογγότης, Παπαστεριανός, Λεμονής, Μπρίτο, Ζορμπάς, Παπαδημητρίου, Ναζλίδης

Θεσπρωτός : Κίναλης, Ζούρκος, Καρβούνης, Κοντοές, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Βουκομάνοβιτς, Ραμίρεζ, Μπίκας, Ευθυμίου, Κολλάς

*σε λίγο οι αλλαγές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected