Super League 2

Χωρίς να φορτσάρει ο Πλατανιάς, 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα κι αφού το πρώτο γκολ… ξεμπλόκαρε ουσιαστικά την επίθεση, ο Πλατανιάς κατάφερε να φτάσει στη νίκη, κερδίζοντας με 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου.

Λουκίνας, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 72’ και Κραγιόπουλος που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πλατανιά, ήταν οι σκόρερ για τη χανιώτικη ομάδα που κερδίζει αυτό το ματς, φτάνοντας τους 20 βαθμούς και ελπίζει ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη απ’ ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ουσιαστικά, τα νέα πρόσωπα, αρκετά από τα οποία αγωνίστηκαν κόντρα στον σύλλογο της Καλαμαριάς, δημιουργούν μια θετική ψυχολογία για τα ματς που απομένουν.

Από την άλλη, οι νέοι παίκτες -αυτοί που τουλάχιστον αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα- δείχνουν ότι θέλουν το χρόνο τους για να φανερώσουν τα χαρίσματά τους και να “δέσουν” με το υπόλοιπο σύνολο.

Ειδικότερα, βασικοί αγωνίστηκαν οι Οικονόμου, Μπάμπης, Γιούσης και Κραγιόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς έφτασε στη νίκη χωρίς ουσιαστικά να παίξει στο 100%, από την άλλη όσο περνούσε ο χρόνος και δεν σκόραρε, γέμιζε με άγχος τον κόσμο… Τελικά το πρώτο γκολ ήρθε από τα 11 βήματα στο 72ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουκίνα, όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Απόλλωνα. Το τελικό 2-0 σημειώθηκε στο 90’ από ασίστ του Λουκίνα και ωραίο τελείωμα του Κραγιόπουλου, που για δεύτερη σερί αγωνιστική σκόραρε απέναντι στην ομάδα της Καλαμαριάς!

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Ουές, Τσαμούρης, Πασχαλάκης (64’ Κατσαρός), Σάαντο, Σμυρλάκης (64’ Κωστίκος), Μπάμπης, Οικονόμου, Λουκίνας, Κραγιόπουλος, Γιούσης (84’ Πουρζιτίδης)

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Καλλιάς, Φράγκος (68’ Χατζηκωνσταντίνου), Τουρσίδης, Καλογέρης, Ανατασιάδης, Τσουμάνης (59’ Στόικος), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected