Super League 1

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Ολυμπιακός μέσα στον Φεβρουάριο παίζει τη συνέχειά του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League, αντιμετωπίζοντας την Άρσεναλ στη φάση των «32».

Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στη διοργάνωση ως τρίτοι από τον όμιλο που συμμετείχαν στο Champions League, αφήνοντας εκτός τον Ερυθρό Αστέρα.

Στις 22 του μήνα θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στους Άγγλους μέσα στο Καραϊσκάκη και μία εβδομάδα μετά θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ εκτός έδρας.

Ενόψει των αγώνων αυτών οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δικαίωμα να κάνουν τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή τους λίστα. Αλλαγές τις οποίες χρειαζόταν η ομάδα του Πειραιά από τη στιγμή που αποτελούν παρελθόν οι Μπενζιά, Γκερέρο, Μεριά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε για τη λίστα των αγώνων με την Άρσεναλ και πήγε στα… σίγουρα.

Όπως αναφέρει το Sportime, επέλεξε να έχει μαζί του τον Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του καλοκαιριού. Και είναι έτοιμος 100% για να βοηθήσει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, αποφάσισε να έχει στη λίστα του τον Ουσεϊνού Μπα (φωτ) αντί του Μεριά. Συμπληρώνοντας έτσι την τετράδα των στόπερ μαζί με τους Αβραάμ, Σισέ και Σεμέδο.

Ο τρίτος της… παρέας των αλλαγών της λίστας ήταν από πριν γνωστός. Ο Χιλάλ Σουντανί είχε δεδομένη τη θέση του, όπως είχε δηλώσει ανοιχτά και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όσον αφορά τους παίκτες που αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός πλάνων για τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ, εκτός των όσων έφυγαν, είναι και οι νέες μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, οι τρεις παραπάνω παίκτες πήραν τις θέσεις των Μεριά, Γκερέρο, Μπενζιά οι οποίοι έφυγαν από την ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν θα έχει ο Πορτογάλος τεχνικός ούτε τους Καφού, Μορ, Χασάν οι οποίοι δεν έχουν παρά λίγα 24ωρα στον Ολυμπιακό.

Όπως επίσης εκτός λίστας έμεινε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επίσης έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε. Και είναι 100% έτοιμος, όπως έχει δείξει σε ματς που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Να σημειωθεί πως επίσημη ανακοίνωση της λίστας δεν έχει υπάρξει, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected