Super League 1 - Μεταγραφές

Τα τυπικά για Bryan Rabello στον Ατρόμητο!

Πολύ κοντά να βάλει την τελευταία του… πινελιά στα μεταγραφικά είναι ο Ατρόμητος, καθώς αύριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά του Μπράιαν Ραμπέλο.

Την επόμενη μέρα κοιτάζουν στον Ατρόμητο, αφήνοντας πίσω τους το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ. Άλλωστε, με την τροπή που έχει πάρει η σεζόν και τα όσα λάθη που αποδεδειγμένα έχουν γίνει, η λύση που μπορεί να δοθεί, είναι μέσω μεταγραφών.

Όπως αναφέρει ο SportFM, μετά την απόκτηση των Μπουσούλατζιτς και Νιλ Ντε Πο, η τελευταία πινελιά ενίσχυσης έρχεται με τον Μπράιαν Ραμπέλο. Ο Χιλιανός εξτρέμ είναι από σήμερα στη χώρα μας, επισκέφθηκε και είδε από κοντά στις προπονητικές εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας και το deal μοιάζει δεδομένο.

Βέβαια, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού την τελευταία στιγμή προσπάθησαν να εμπλακούν ομάδες, αλλά ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του είχαν δώσει το λόγο τους στον Ατρόμητο, οπότε δεν υπήρξε ζήτημα.

Ο 25χρονος Χιλιανός εξτρέμ θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις που θα ολοκληρώνουν την απόκτησή του για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected